Έρωτας και Φενγκ Σούι

Ένα από τα μεγάλα μυστικά του Φενγκ Σούι, είναι η στόχευση στην επιτυχία της προσωπικής ολοκλήρωσης. Και τι ολοκληρώνει πιο πολύ από όλα, έναν άνθρωπο; Μα φυσικά ο έρωτας και η αγάπη.

Αναζητώντας την απάντηση αυτή μέσα από μια μελέτη Φενγκ Σούι, πόσο πιθανό είναι να έχει επιτυχία;
Όταν κάνουμε μια μελέτη σε μια κατοικία, γιατί από το σπίτι εκπορεύεται ότι μας αφορά στα προσωπικά μας, προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε εκείνο τον συνδυασμό ενεργειών (Qi) ώστε να φέρει στο σπίτι νέες γνωριμίες, να εναρμονίσει τις παλιές και να βγάλει από αδιέξοδα αισθηματικά. Το Feng Shui είναι τόσο δυνατό που τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αν βέβαια συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πολλοί άνθρωποι στεναχωριούνται άδικα επί χρόνια για τις αποτυχημένες προσωπικές τους σχέσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ψάχνουν λύσεις σε χαρτορίχτρες και μάντεις πάσης φύσεως, μιας και είναι η πιο διαδεδομένη πρακτική μαζί με την αστρολογία. Όμως οι αρχαίοι Κινέζοι δάσκαλοι, έχοντας μελετήσει επί αιώνες την ροή του Τσι, καθώς και την εφαρμογή του, έδωσαν σαφής απαντήσεις για την χρήση του. Εμείς στο Feng Shui Greece, εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές, έχοντας παγκόσμια πιστοποίηση. Μελετούμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση και δίνουμε απαντήσεις στο μέγιστο δυνατό.

Επίσης άλλοι επιτήδειοι κοροϊδεύουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές πουλώντας τους διακοσμητικά για την κρεβατοκάμαρα ή τυχερά φυλαχτά που θα φέρουν τον πολυπόθητο έρωτα. Προφανώς, αν σκεφτεί κάποιος λογικά, δεν υπάρχουν τέτοια αντικείμενα, ούτε είναι Feng Shui αυτό το πράγμα. Το πραγματικό Φενγκ Σούι δεν πουλάει αντικείμενα γιατί ασχολείται με το Τσι. Βέβαια υπάρχουν θεραπείες στο Φενγκ Σύι, αλλά προφανώς όχι σε αυτή τη λογική. Αν θέλεις να δεις αυθεντικό, αρχαίο Φενγκ Σούι σε εφαρμογή στην κατοικία σου, είσαι στην σωστή ιστοσελίδα. Εδώ, εμείς εφαρμόζουμε τις γνώσεις χιλιάδων ετών προσπαθειών για το καλό των ανθρώπων. Το Φενγκ Σούι είναι μια τέχνη ευημερίας και αλληλοβοήθειας.

Είναι άδικο πραγματικά να μην χρησιμοποιεί κάποιος αυτά τα δώρα της φύσης. Δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, υπάρχει μόνο άγνοια και παραπληροφόρηση.

Συμβουλέψου μας και άλλαξε τώρα την ζωή σου προς το καλύτερο.

2016-12-16T16:12:36+00:00

ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Αυτό που ξεχνάμε στην σύγχρονη εποχή, λόγω της ταχύτητας του τρόπου ζωής μας, είναι ότι όλα τα πράγματα στο σύμπαν εναρμονίζονται με συμπαντικούς νόμους. Ο πιο βασικός νόμος, είναι η σταθερή ροή της ενέργειας Qi - Τσι, στο σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο. Αν θέλουμε να έχουμε υπό έλεγχο την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τα επαγγελματικά μας, θα πρέπει να εφαρμόσουμε το Φενγκ Σούι.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Όταν εφαρμόζουμε το Φένγκ Σούι σε κάποια κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει να μας βοηθήσει, είναι πιστοποιημένος και έχει τις ικανότητες που αναφέρει. Αυτό θα σας κάνει να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Στο Feng Shui Greece, είμαστε Ανώτεροι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Φενγκ Σούι από το FSRC Greece και Canada. Οι μέθοδοι μας, είναι του παγκόσμια αναγνωρισμένου Master, Joseph Yu.
Shares