Τι χρειάζεται να ξέρετε για μια μελέτη Φενγκ Σούι

Όταν αποφασίσετε να κάνετε μια μελέτη Φενγκ Σούι, είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε αρμονικά με τον πιστοποιημένο μας σύμβουλο Φενγκ Σούι. Γιαυτό το λόγο καλό είναι να ξέρετε τι χρειάζεστε να έχετε μαζί σας όταν ο σύμβουλος επισκεφτεί το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  1. Είναι βασικό να έχετε μαζί σας την κάτοψη του χώρου – κτηρίου, που θέλετε να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι. Η κάτοψη είναι από τα πιο βασικά στοιχεία για την μελέτη. Μπορείτε να την βρείτε είτε από τον μηχανικό σας, αν σας ανήκει το σπίτι, είτε από τον ιδιοκτήτη αν το ενοικιάζεται. Αν πάλι δεν καταφέρνετε να βρείτε κάποια κάτοψη, με μια μικρή επιβάρυνση θα σας ετοιμάσουμε εμείς μία.
  2. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε την ημερομηνία – χρονολογία κατασκευής του κτηρίου σας ή τυχόν σημαντικές ανακαινίσεις που έχουν γίνει.
  3. Θα χρειαστούν όλες οι ημερομηνίες γέννησης των κατοίκων του διαμερίσματος – επαγγελματικού χώρου, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις μετρήσεις μας, με τους ανθρώπους που μένουν σε αυτό»
  4. Μια μικρή συνέντευξη με τον πιστοποιημένο μας σύμβουλο, είναι επίσης απαραίτητη, για την ολοκληρωμένη εικόνα που πρέπει να σχηματίσουμε. Η συνέντευξη γίνεται στον χώρο σας και καλύπτουμε έτσι την κάθε σας ανάγκη.
2015-11-12T22:10:12+00:00

ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Αυτό που ξεχνάμε στην σύγχρονη εποχή, λόγω της ταχύτητας του τρόπου ζωής μας, είναι ότι όλα τα πράγματα στο σύμπαν εναρμονίζονται με συμπαντικούς νόμους. Ο πιο βασικός νόμος, είναι η σταθερή ροή της ενέργειας Qi - Τσι, στο σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο. Αν θέλουμε να έχουμε υπό έλεγχο την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τα επαγγελματικά μας, θα πρέπει να εφαρμόσουμε το Φενγκ Σούι.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Όταν εφαρμόζουμε το Φένγκ Σούι σε κάποια κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει να μας βοηθήσει, είναι πιστοποιημένος και έχει τις ικανότητες που αναφέρει. Αυτό θα σας κάνει να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Στο Feng Shui Greece, είμαστε Ανώτεροι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Φενγκ Σούι από το FSRC Greece και Canada. Οι μέθοδοι μας, είναι του παγκόσμια αναγνωρισμένου Master, Joseph Yu.
Shares