Λεωνίδας Παπανίκος

Ο Λεωνίδας Παπανίκος είναι Ανώτερος Πιστοποιημένος Σύμβουλος Feng Shui από το Feng Shui Research Center (παγκόσμια αναγνώριση) και το Feng Shui Research Center Greece (FSRC Master Joseph Yu).

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Feng Shui το 2003 και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με τις μελέτες Feng Shui.

Θεωρεί ότι το Qi – η ζωτική ενέργεια – είναι ο ακρογωνιαίος λίθος λειτουργίας του Σύμπαντος και ότι μόνο η εναρμόνιση με το βασικό μας συστατικό, φέρνει αρμονία. Γιαυτό η καθημερινή ενασχόληση είναι βασική και απαραίτητη.

Άγνωστο και αχαρτογράφητο για τα ελληνικά δεδομένα, το Φενγκ Σούι ξετυλίγει τα αιώνια μυστικά του μέσα από την πρακτική του χρήση και την καθημερινή του εφαρμογή.

Βασικός σκοπός της ζωής του η διάδοση της γνώσης αυτής και η πρακτική της εφαρμογή για την ευτυχία, υγεία, επιτυχία, αρμονία και αγάπη.

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες μελέτες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με εκπληκτικά αποτελέσματα. Παράλληλα ασχολείται χρόνια με τα μυστικά του Qi  τόσο στον εξωτερικό χώρο (Feng Shui), όσο και στην επίδραση πάνω στους ανθρώπους (Υγεία) .

Εξασκείται σε κινέζικες πολεμικές τέχνες Kung fu | Tai chi chuan | Qigong συνδυάζοντας έτσι ολόκληρη την παραδοσιακή κινέζικη κουλτούρα περί αρμονίας του σύμπαντος-ενέργειας.

Συνεχίζει την μελέτη του στο Feng Shui , μιας και είναι μια επιστήμη που όσο ζεις μαθαίνεις.

Τεχνικές Feng Shui

Xuan Kong Fei Xing είναι ο κινέζικος όρος που μεταφράζεται ως «Ιπτάμενα Άστρα» (Flying Stars). Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι μία Μέθοδος που ανήκει στο Σύστημα Xuan Kong της Σχολής San Yuan του Feng Shui.
Η χρήση νερού έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει τον πλούτο, αρκεί να ενεργοποιήσουμε το κατάλληλο “Άστρο”, την κατάλληλη στιγμή. Αν σας ενδιαφέρει να φτιάξετε τον κήπο σας με αυτή την τεχνική, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.
Με θεαματικά αποτελέσματα εφαρμόζουμε την τεχνική των Ιπτάμενων Άστρων σε επαγγελματικούς χώρους. Αν κάτι δεν σας πάει καλά στην επιχείρησή σας ή θέλετε να αυξήσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, μπορούμε να το βελτιώσουμε με μια Μελέτη Feng Shui.
Χρησιμοποιώντας το γήινο Qi, σε συνδυασμό με λεπτομερείς μετρήσεις ενεργοποιούμε σημεία πλούτου στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην κατοικία σας.

Οι Δεξιότητες μας

Flying Stars 100%
Μέθοδοι Νερού 95%
Επαγγελματικό Feng Shui 98%
Xuan Kong Da Gua 99%

Ποιοί είμαστε

Παπανίκος Λεωνίδας
Παπανίκος ΛεωνίδαςΑνώτερος Πιστοποημένος Σύμβουλος
Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρία, εκπληρώνουμε τις επιθυμίες σας σε κάθε μελέτη Φενγκ Σούι – Feng Shui. Το Φενγκ Σούι είναι η τέχνη της αρμονίας και της ευτυχίας.
Master Joseph Yu
Master Joseph YuFeng Shui Master
Ο Joseph Yu είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους μεγαλύτερους Masters του Feng Shui στον κόσμο. Μετράει πάνω από 40 χρόνια προσωπικής ενασχόλησης με το Feng Shui και την Κινέζικη Αστρολογία.

Λύστε άμεσα προβλήματα