Ποιοι είμαστε

Ο Λεωνίδας Παπανίκος είναι Πιστοποιημένος Ανώτερος Σύμβουλος Feng Shui από το Feng Shui Research Center .

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Feng Shui το 2003 και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με τις μελέτες Feng Shui.

Θεωρεί ότι το Qi είναι ο ακρογωνιαίος λίθος λειτουργίας του Σύμπαντος και ότι μόνο η εναρμόνιση με το βασικό μας συστατικό φέρνει αρμονία. Γιαυτό η καθημερινή ενασχόληση είναι βασική και απαραίτητη.

Άγνωστο και αχαρτογράφητο για τα ελληνικά δεδομένα, το Φενγκ Σούι ξετυλίγει τα αιώνια μυστικά του μέσα από την πρακτική του χρήση και την καθημερινή του εφαρμογή.

Βασικός σκοπός της ζωής του η διάδοση της γνώσης αυτής και η πρακτική της εφαρμογή για την  ευτυχία, υγεία, επιτυχία, αρμονία και αγάπη.

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες μελέτες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με εκπληκτικά αποτελέσματα. Παράλληλα ασχολείται χρόνια με τα μυστικά του Qi (ενέργειας) τόσο στον εξωτερικό χώρο (Feng Shui), όσο και στην επίδραση πάνω στους ανθρώπους (Υγεία) .

Εξασκείται σε κινέζικες πολεμικές τέχνες Kung fu | Tai chi chuan | Qigong συνδυάζοντας έτσι ολόκληρη την παραδοσιακή κινέζικη κουλτούρα περί αρμονίας του σύμπαντος-ενέργειας.

Συνεχίζει την μελέτη του στο Feng Shui , μιας και είναι μια επιστήμη που όσο ζεις μαθαίνεις.

2018-11-10T13:07:29+00:00

ΜΕΛΕΤΗ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Αυτό που ξεχνάμε στην σύγχρονη εποχή, λόγω της ταχύτητας του τρόπου ζωής μας, είναι ότι όλα τα πράγματα στο σύμπαν εναρμονίζονται με συμπαντικούς νόμους. Ο πιο βασικός νόμος, είναι η σταθερή ροή της ενέργειας Qi - Τσι, στο σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο. Αν θέλουμε να έχουμε υπό έλεγχο την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τα επαγγελματικά μας, θα πρέπει να εφαρμόσουμε το Φενγκ Σούι.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Όταν εφαρμόζουμε το Φένγκ Σούι σε κάποια κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει να μας βοηθήσει, είναι πιστοποιημένος και έχει τις ικανότητες που αναφέρει. Αυτό θα σας κάνει να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Στο Feng Shui Greece, είμαστε Ανώτεροι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Φενγκ Σούι από το FSRC Greece και Canada. Οι μέθοδοι μας, είναι του παγκόσμια αναγνωρισμένου Master, Joseph Yu.
Shares